Bonne Maman

Hledáte něco velmi zvláštního?

Recepty

Srdíčka s jahodovým džemem Bonne Maman

Srdíčka s jahodovým džemem Bonne Maman

Ingredience:

95 g nesoleného másla
100 g moučkového cukru
35 g pšeničné mouky
55 g mletých mandlí
2 bílky
pistáciové kousky
jahodový džem Bonne Maman

Příprava

Nejprve si na pánvi rozpusťte máslo, aby se lehce obarvilo. Poté nechte vychladnout.

V míse smíchejte moučkový cukr, mleté ​​mandle, mouku a sníh z bílků. Přidejte rozpuštěné máslo a dobře promíchejte.

Těsto nalijte do formiček ve tvaru srdce a naplňte je asi do poloviny.

Poté pečte 15 minut v předehřáté troubě na 195 °C.

Jakmile jsou srdíčka upečená a vychladlá, vyřízněte v horní části nožem důlek a naplňte jahodovým džemem Bonne Maman.

Přidejte pistáciové kousky.