1 vejce (velikost L)
1 sáček vanilkového cukru
2 lžíce Bonne Maman lískooříškovo-kakaového krému
20 g mouky
30 g strouhaných lískových oříšků
1 lžička kakaa na pečení
1/4 lžičky prášku do pečiva
1 lžíce oleje
1 lžíce mléka
Všechny přísady smíchejte v míse, dokud nevznikne homogenní směs. Směs rozdělte do dvou prázdných sklenic Bonne Maman a ohřívejte v mikrovlnné troubě při výkonu 600 W po dobu přibližně 2 minut. Po vychladnutí můžete koláč podle chuti ozdobit šlehačkou, lískooříškovo-kakakaovým krémem, čerstvým ovocem…..atd.
Tip: pokud nemáte mikrovlnnou troubu, můžete koláč také péct v troubě při 180 °C po dobu přibližně 10 minut.
Recept od: Nascherei