100 g sezamových sušenek, sušenek se slunečnicovými semínky, sušenek z křehkého těsta s mákem
1 sklenice kaštanového krému
400 g přírodního čerstvého sýru
50 g másla
50 cl šlehačky
4 vejce
50 g cukru
Doba přípravy 15 min
Doba pečení 40 min
Obtížnost Velmi snadná
Rozdrobte keksy z křehkého těsta a poté je smíchejte s máslem. Ze směsi vytvořte spodní vrstvu ve formě na pečení.
Vyšlehejte čerstvý sýr a šlehačku a poté přidejte vejce – vytvoříte tak hladké těsto.
Tuto směs vložte do formy na pečení a nechejte péct v troubě 40 minut při 170 °C. Poté nechejte odpočívat 4 hodiny v chladnu.
Před servírováním na cheesecake přidejte ještě kaštanový krém od Bonne Maman® a znovu ochutnejte.