1 balení čerstvého listového těsta
250 g kozího sýra (váleček), nakrájeného na 8 silných plátků
8 lžiček fíkové marmelády Bonne Maman
1 lžíce čerstvých lístků tymiánu
1,5 lžíce medu
1 vejce, rozšlehané
Příprava: cca 20 min
Doba pečení: cca 20 min – 180 °C
Stupeň obtížnosti: snadné
Troubu si předehřejte na 200 °C na horní a spodní ohřev a listové těsto si připravte dle návodu na obale.
Těsto rozprostřete spolu s pečícím papírem, který je součástí balení, a rozdělte na 8 stejně velkých dílů. Každý díl v rozích nařízněte asi na 1 cm. Naříznuté okraje přeložte směrem dovnitř a lehce přitlačte.
Vnitřní část každého dílku potřete fíkovou marmeládou a položte na něj kousek kozího sýra. Posypejte tymiánem a okraje potřete rozšlehaným vejcem.
Pečte cca 20 minut na střední příčce. Po vyndání z trouby pokapejte medem.