2 velké lžíce Bonne Maman lískooříškovo-kakaového krému
200 g 70% hořké čokolády
4 vejce
80 g másla
70 g mouky
Čokoládu rozlámejte na malé kousky. V hrnci na mírném ohni za stálého míchání rozpusťte čokoládu s máslem.
Rozšlehejte vejce, přidejte lískooříškovo-kakaový krém Bonne Maman a vymíchejte hladké těsto.
Směs čokolády a másla přidejte do směsi lískooříškovo-kakaového krému. Za stálého míchání přidávejte mouku tak, aby vznikla rovnoměrná směs.
Formu vymažte máslem a vysypejte moukou. Formu naplňte těstem a pečte 10 minut při 180 stupních. Po 10 minutách těsto zkontrolujte propíchnutím špičkou nože. Těsto by mělo být zvenku tuhé, ale uvnitř stále tekuté (Špička nože by měla být vlhká). V případě potřeby znovu pečte 2-3 minuty.
Podávejte vlažné s trochou kakaového prášku a pochutnejte si!