na piškot:
90 g cukru
3 vejce
90 g mouky
1 kapka oleje
na krém:
250 ml mléka
20 g vanilkového pudinkového prášku
10 g cukru
150 ml šlehačky
1 banán
na ozdobu:
2 banány
Bonne Maman lískooříškovo-kakaový krém
čokoládové kuličky
Na piškot vyšlehejte cukr s vejci alespoň 5 minut do nadýchané hmoty, vmíchejte mouku a nakonec vmíchejte olej.
Piškotovou směs rozprostřete na plech a pečte při 180 °C cca 10-15 minut do zlatova.
Uvařte pudink na krém a nechte ho zcela vychladnout.
Rozmačkejte 1 banán a ušlehejte šlehačku do tuha. Pudink, banán a šlehačku smíchejte dohromady a naplňte do cukrářského sáčku.
Banány oloupejte a nakrájejte na plátky silné asi 1 cm.
Vezměte si sklenice dle vlastního výběru a poté je začněte plnit: 1 vrstvou piškotu, 1 vrstvou pudinku, 1 vrstvou banánu a jednou vrstvou Bonne Maman lískooříškovo-kakaového krému.
Opakujte, dokud není sklenice plná.
Nakonec libovolně ozdobte čokoládovými kuličkami a banány.
Recept: die Nascherei