Bonne Maman

Hledáte něco velmi zvláštního?

Recepty

Všechny druhyx
Všechny druhy
4 druhy červeného ovoce
Kaštanový krém
Lesní ovoce
Citronový krém
Arašídový krém
ostružiny
Kdoule
Pomeranče
Třešně
Broskve
Fík
lískooříškovo-kakaový krém
Borůvky
Fíky
Jahody
Karamel
Maliny
Meruňky
Švestky
Všechny kategoriex
Všechny kategorie
Jednohubky
Sladké & slané
Pro nejmenší
Klasika
Letní nápady
Mezi přáteli
Rychlá kuchyně
Slavnostní příležitost
Masopust
Den matek

Jednoduchý kaštanový Mille-feuille

Jednoduchý kaštanový Mille-feuille

Ingredience:

1 listové těsto
8 lžiček Bonne Maman kaštanového krému
500 ml sladké šlehačky (pro tužší krém lze přidat lžíci želatinového fixu)
1 lžíce moučkového cukru + cukr na posypání
1 lžička vanilkové pasty

Příprava

Listové těsto nakrájejte na stejné obdélníky. Je potřeba získat 12 stejných kousků, protože jeden Mille-feuille se skládá ze tří vrstev listového těsta.

Těsto rozprostřete na pečicí papír. Přikryjte pečicím papírem a plechem na pečení. Vložte na 15 minut do trouby předehřáté na 200 stupňů. Pokud těsto ani po této době není zlatavé, odkryjte ho a dobu pečení o několik minut prodlužte.

Nechte vychladnout.

Smetanu ušlehejte do tuha a vmíchejte do ní cukr a pastu.

Vezměte jeden obdélník a potřete ho kaštanovým krémem. Odložte stranou a naplňte krémem. Zopakujte a dokončete poslední vrstvou těsta a polovinu z ní ozdobte moučkovým cukrem.

Recept: Anina Kuhinja