1 sklenice Bonne Maman jahodového džemu
2 listová těsta
1 žloutek
moučkový cukr
Listová těsta vyjměte z obalu. Rozložte je vedle sebe a z obou těst nakrájejte 8 obdélníků 10×7 cm.
Pomocí vykrajovátka na cukroví vykrojte uprostřed prvních 4 obdélníků srdce. Poté hřbetem nože jemně naznačte záhyby obálky.
Středy dalších 4 obdélníků potřete jahodovým džemem Bonne Maman. Na obdélníky, které jsou potřené džemem opatrně položte první 4 obdélníky se srdíčkem. Okraje obdélníků k sobě přitiskněte vidličkou, aby se těsto uzavřelo. V případě potřeby odřízněte nožem přebytečné okraje.
Pomocí štětce naneste žloutek na horní část obálek. Pečte 30 minut při 180 °C dozlatova.
Vyjměte z trouby a nechte zcela vychladnout. V případě potřeby přidejte do srdce trochu jahodového džemu Bonne Maman a posypte obálky trochou moučkového cukru. Pochutnejte si!