Váš košík je prázdný

Ještě jste se nezamilovali do žádné z našich lahůdek?

0 /228
Přidat
Vaše zpráva byla uložena.

Arašídový krém - křupavý + kovový roztírací nůž

147,00 Kč

Arašídová Babka

 

Arašídový krém - křupavý + kovový roztírací nůž

147,00 Kč

Na těsto:

  • 220 ml mléka
  • 40 g droždí
  • 80 g cukru
  • 80 g másla
  • 500 g mouky
  • ½ lžičky soli
  • 1 vejce
  • také: arašídový krém od Bonne Maman, 50 g roztavený
    máslo
příprava
  1. Na kynuté těsto mírně zahřejte mléko, cukr a droždí, dokud se droždí nerozpustí.
  2. Do mísy kuchyňského robotu odvažte směs mouky, másla, soli, vajec a mléka a hněťte asi 4 minuty, dokud nezískáte hladké těsto.
  3. Těsto přikryjte a nechte ho kynout na teplém místě jednu hodinu.
  4. Po odpočinku těsto vyválíme do čtverce a potřeme arašídovým máslem.
  5. Podélně srolujte a rozkrojte napůl.
  6. Nyní oba prameny těsta svisle rozstřihněte uprostřed.
  7. Dva prameny těsta položte vodorovně na desku stolu náplní nahoru a další dva prameny zapleťte svisle.
  8. Nyní se věnec zaplete do kruhu a konce se sevřou k sobě a zastrčí pod věnec.
  9. Pečte babku při 180 °C asi 40 minut dozlatova.

Po upečení potřete babku rozpuštěným máslem a dobrou chuť.

Recept z Die Nascherei, www.die-nascherei.at

Naše další kreativní nápady

Doručení s Colissimem

Doprava zdarma od 1 100 CZK

Bezpečná platba

Visa / Mastercard / PayPal

Osobní pozdravy

ve vaší objednávce

Pečlivá přeprava

v krásném balení

Česko (KčCZK)
chevron
Čeština
chevron