
Arašídový máslový trifle s mangem, malinami a banánovo-ovesnými sušenkami
Erdnuss
6

příprava
- Na sušenky rozmačkejte banány ve velké míse vidličkou. Přidejte arašídové máslo, ovesné vločky a sůl a vše promíchejte. Na plech vyložený pečicím papírem dejte 12–15 malých hromádek směsi a zploštěte. Sušenky pečte v předehřáté troubě na 180 °C (350 °F) po dobu 20 minut. Nechte vychladnout.
- Na krém smíchejte tvaroh s jogurtem, vanilkou, arašídovým máslem a 2–3 lžícemi cukru do hladka. Šlehejte smetanu do tuhého tuha a vmíchejte.
- Maliny jemně zahřejte s 1 lžící cukru. Mango oloupejte a nakrájejte na jemné kostičky. Smíchejte s trochou citronové šťávy.
- Sušenky nahrubo rozdrobte. Nyní do skleniček navrstvete arašídový jogurtový krém, rozdrobené sušenky, maliny a kostičky manga.
- Sklenice uchovávejte v chladu, dokud je nebudete moci podávat.
Recept od Leny Fuchsové, www.meinleckeresleben.com