Váš košík je prázdný

Ještě jste se nezamilovali do žádné z našich lahůdek?

0 /228
Přidat
Vaše zpráva byla uložena.

Arašídový krém - extra krémový + kovový roztírací nůž

147,00 Kč

Arašídový máslový trifle s mangem, malinami a banánovo-ovesnými sušenkami

 
Střední
6

Arašídový krém - extra krémový + kovový roztírací nůž

147,00 Kč

Pro 6-8 sklenic

  • 4 lžíceArašídový krém Bonne Maman
  • 250 g nízkotučného tvarohu
  • 500 g řeckého jogurtu
  • 250 g šlehačky
  • ¼ lžičky mleté ​​vanilky
  • 4 lžíce jemného surového třtinového cukru
  • 1 zralé mango
  • Šťáva z ½ citronu
  • 250 mražených malin

 

Pro sušenky:

  • 2 zralé banány
  • 150 g jemných ovesných vloček
  • 1 lžíce Bonne Maman
    Arašídový krém
  • 1 špetka soli

 

příprava
  1. Na sušenky rozmačkejte banány ve velké míse vidličkou. Přidejte arašídové máslo, ovesné vločky a sůl a vše promíchejte. Na plech vyložený pečicím papírem dejte 12–15 malých hromádek směsi a zploštěte. Sušenky pečte v předehřáté troubě na 180 °C (350 °F) po dobu 20 minut. Nechte vychladnout.
  2. Na krém smíchejte tvaroh s jogurtem, vanilkou, arašídovým máslem a 2–3 lžícemi cukru do hladka. Šlehejte smetanu do tuhého tuha a vmíchejte.
  3. Maliny jemně zahřejte s 1 lžící cukru. Mango oloupejte a nakrájejte na jemné kostičky. Smíchejte s trochou citronové šťávy.
  4. Sušenky nahrubo rozdrobte. Nyní do skleniček navrstvete arašídový jogurtový krém, rozdrobené sušenky, maliny a kostičky manga.
  5. Sklenice uchovávejte v chladu, dokud je nebudete moci podávat.

Recept od Leny Fuchsové, www.meinleckeresleben.com

Naše další kreativní nápady

Doručení s Colissimem

Doprava zdarma od 1 100 CZK

Bezpečná platba

Visa / Mastercard / PayPal

Osobní pozdravy

ve vaší objednávce

Pečlivá přeprava

v krásném balení

Česko (KčCZK)
chevron
Čeština
chevron