
Broskvové cupcakes
Pfirsich
Sommer
Zwischenmahlzeit

příprava
- Odměřte olej a mléko. V míse smíchejte mouku a prášek do pečiva. Vejce rozdělte na bílky a žloutky. Bílky šlehejte do tuhého sněhu a přidejte špetku soli. Žloutky šlehejte s cukrem a vanilkovým cukrem, dokud nezdvojnásobí svůj objem. Poté střídavě přidávejte odměřené tekuté a suché ingredience. Nakonec stěrkou jemně vmíchejte bílky.
- Směs lžící rozdělte do papírových košíčků. Pečte v předehřáté troubě na 170 °C (350 °F) 17–18 minut, dokud špejle zapíchnutá do plechu nevyjde čistá. Sejměte z plechu a nechte vychladnout.
- Šlehejte smetanu do změknutí. Poté přidejte želatinu a šlehejte další minutu. Postupně přisypávejte cukr a dejte do lednice.
- Broskve nakrájejte najemno. Smíchejte s marmeládou. Vodu smíchejte se sirupem. Vydlabejte koláčky a navlhčete je sirupem.
- Nalijte broskvovou náplň do dutiny.
- Okraje potřete krémem a střed naplňte připravenou broskvovou náplní tak, aby prosvítala.
Recept z Anina Kunhinja