Váš košík je prázdný

Ještě jste se nezamilovali do žádné z našich lahůdek?

0 /228
Přidat
Vaše zpráva byla uložena.

Broskvový džem

Broskvové cupcakes

 
Jednoduše

Broskvový džem

Ingredience na cupcakes:

  • 2 vejce
  • 80 g cukru
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • Špetka soli
  • 200 g mouky
  • 60 ml rostlinného oleje
  • 150 ml mléka
  • 1/2 balení prášku do pečiva
  • 80 ml vody
  • 2 lžíce sirupu (broskvového, bezového nebo meruňkového)

Ingredience na krémovou náplň:

  • 350 ml sladké šlehačky
  • 1 čajová lžička želatinové fixace
  • 1 lžíce moučkového cukru

Ingredience na broskvovou náplň:

  • 6-7 lžic broskvového džemu Bonne Maman
  • 2-3 čerstvé broskve
příprava
  1. Odměřte olej a mléko. V míse smíchejte mouku a prášek do pečiva. Vejce rozdělte na bílky a žloutky. Bílky šlehejte do tuhého sněhu a přidejte špetku soli. Žloutky šlehejte s cukrem a vanilkovým cukrem, dokud nezdvojnásobí svůj objem. Poté střídavě přidávejte odměřené tekuté a suché ingredience. Nakonec stěrkou jemně vmíchejte bílky.
  2. Směs lžící rozdělte do papírových košíčků. Pečte v předehřáté troubě na 170 °C (350 °F) 17–18 minut, dokud špejle zapíchnutá do plechu nevyjde čistá. Sejměte z plechu a nechte vychladnout.
  3. Šlehejte smetanu do změknutí. Poté přidejte želatinu a šlehejte další minutu. Postupně přisypávejte cukr a dejte do lednice.
  4. Broskve nakrájejte najemno. Smíchejte s marmeládou. Vodu smíchejte se sirupem. Vydlabejte koláčky a navlhčete je sirupem.
  5. Nalijte broskvovou náplň do dutiny.
  6. Okraje potřete krémem a střed naplňte připravenou broskvovou náplní tak, aby prosvítala.

Recept z Anina Kunhinja

Naše další kreativní nápady

Doručení s Colissimem

Doprava zdarma od 1 100 CZK

Bezpečná platba

Visa / Mastercard / PayPal

Osobní pozdravy

ve vaší objednávce

Pečlivá přeprava

v krásném balení

Česko (KčCZK)
chevron
Čeština
chevron