Váš košík je prázdný

Ještě jste se nezamilovali do žádné z našich lahůdek?

0 /228
Přidat
Vaše zpráva byla uložena.

Broskvový džem

Broskvové makronky

 
Jednoduše
4

Broskvový džem

  • 95 g bílkovin
  • 130 g krystalového cukru
  • 100 g moučkového cukru
  • 125 g plátků mandlí


Na krém:

  • 100 g francouzského máslového krému
  • 2 lžíce broskvového džemu Bonne Maman
příprava
  1. Smíchejte nakrájené mandle s moučkovým cukrem a rozmixujte do velmi jemného míchání. Poté směs prosejte přes jemné síto.
  2. Bílky šlehejte s krystalovým cukrem do tuhého sněhu, dokud se cukr úplně nerozpustí. V případě potřeby bílky obarvte potravinářským barvivem v pastě.
  3. Opatrně vmíchejte prosátou mandlovou směs do vyšlehaných bílků ve třech dávkách. Ujistěte se, že konzistence je taková, aby směs z lžíce stékala hustě.
  4. Naplňte zdobicí sáček těstem na makronky s tryskou (cca 8 mm) a na plech vystřihněte tečky o velikosti přibližně 3 cm. Mezi tečkami dbejte na dostatečný prostor.
  5. Nyní několikrát poklepejte plechem o pracovní desku, abyste uhladili povrch makronek.
  6. Pečte makronky v předehřáté troubě na 130 °C asi 15–17 minut. Neměly by na povrchu ztmavnout.
  7. Nechte makronky vychladnout na plechu.
  8. Na náplň smíchejte 100 g francouzského máslového krému s broskvovou marmeládou do hladka.
  9. Naneste náplň na polovinu makronek a navrch položte zbývající poloviny makronek.
  10. Dobrou chuť makronek!

Recept z Die Nascherei, www.die-nascherei.at

Naše další kreativní nápady

Doručení s Colissimem

Doprava zdarma od 1 100 CZK

Bezpečná platba

Visa / Mastercard / PayPal

Osobní pozdravy

ve vaší objednávce

Pečlivá přeprava

v krásném balení

Česko (KčCZK)
chevron
Čeština
chevron