
Cheesecake s mangem, broskví a limetkovou marmeládou
Sommer
6
Příprava 15 min Doba pečení 50 min

příprava
- Předehřejte troubu na 180 °C.
- Do dortové formy vložte pečicí papír.
- Rozdrobte galetky Bonne Mama a přidejte rozpuštěné máslo. Tuto směs rozetřete po dně pánve a uhlaďte lžící.
- Vložte formu do lednice.
- Ušlehejte tvaroh a poté postupně přidávejte cukr, mouku a vejce. Promíchejte.
- Poté přidejte smetanu a citronovou šťávu. Směs nalijte na vrstvu těsta ve formě.
- Vše dejte do trouby na 50 minut, dokud tvarohová vrstva neztuhne.
- Nechte vychladnout, vyjměte cheesecake z formy a přidejte
- Přidejte vrstvu mangového, broskvového a citronového džemu od Bonne Maman.
- Nejlépe podávané čerstvé.
Tip od Bonne Maman: Pro ještě lepší výsledek přidejte na dort čerstvé ovoce.