Váš košík je prázdný

Ještě jste se nezamilovali do žádné z našich lahůdek?

0 /228
Přidat
Vaše zpráva byla uložena.

Citronový crumble ve sklenici s pistáciemi, jogurtovým krémem a ostružinami

 
Jednoduše
4

Pro 4-6 sklenic:

 
Drobení:

  • 150 g špaldové mouky
  • 50 g ovesných vloček
  • 50 g surového třtinového cukru
  • 1 čajová lžička mleté ​​skořice
  • 100 g másla, studeného, ​​nakrájeného na kousky

 

Krém:

  • 150 g smetanového sýra
  • 200 g krémového bílého jogurtu
  • 200 g šlehačky
  • ½ bio citronu, šťáva a kůra
  • ½ lžičky mleté ​​vanilky
  • 30 g surového třtinového cukru


Kromě toho:

  • 1 sklenice Bonne Maman lemon curd
  • 200 g pistácií, pražených vcelku ve skořápce
  • 250 g čerstvých ostružin
příprava
  1. Na drobenku všechny ingredience důkladně prohněťte do drobivé konzistence. Drobenku rozetřete na plech vyložený pečicím papírem a pečte při 180 °C asi 20–25 minut dozlatova a do křupava. Nechte vychladnout a poté smíchejte s pistáciemi.
  2. Na krém vyšlehejte smetanu do tuhého těsta. Smíchejte smetanový sýr s jogurtem, citronovou kůrou, citronovou šťávou, vanilkou a cukrem. Vmíchejte smetanu.
  3. Nejprve do sklenic rozetřete vrstvu pečené pistáciové drobenky. Poté do každé sklenice přidejte 2–3 lžíce smetany, navrch dejte 2–3 lžičky citronového krému a pár ostružin. Tento postup jednou zopakujte a zakončete drobenkou.
  4. Sklenice uchovávejte v chladu, dokud je nebudete moci podávat.

Naše další kreativní nápady

Doručení s Colissimem

Doprava zdarma od 1 100 CZK

Bezpečná platba

Visa / Mastercard / PayPal

Osobní pozdravy

ve vaší objednávce

Pečlivá přeprava

v krásném balení

Česko (KčCZK)
chevron
Čeština
chevron