Váš košík je prázdný

Ještě jste se nezamilovali do žádné z našich lahůdek?

0 /228
Přidat
Vaše zpráva byla uložena.

Čokoládovo-hruškový dort s lískovo-kakaovým krémem Bonne Maman

 
Jednoduše
6 osob
Příprava: 15 minut Doba pečení: 1 hodina
  • 1 sklenice lískovo-kakaového krému
  • 120 g cukru
  • 200 g mouky
  • 100 g mléka
  • 100 g másla
  • 20 g kakaového prášku
  • 1 balení droždí
  • 1 špetka soli
  • 2 vejce

Na sirup

  • 500 g vody
  • 150 g cukru
  • 1 špetka vanilky (práškové nebo čerstvé)
příprava
  1. Začněte oloupáním hrušek. Naplňte hrnec vodou a přidejte cukr. Vložte oloupané hrušky do hrnce a přidejte vanilku. Vařte na mírném ohni 30 až 45 minut, v závislosti na velikosti hrušek.
  2. Ve velké míse smíchejte všechny suché ingredience (mouku, cukr, droždí, kakaový prášek, cukr a špetku soli).
  3. K suchým ingrediencím přidejte vejce, rozpuštěné máslo a mléko a míchejte, dokud nevznikne hladké těsto. Přidejte 3 velké čajové lžičky lískovo-oříškové kakaové pomazánky a znovu promíchejte.
  4. Hrušky dejte do vymazaného a moukou vysypaného pekáče a zalijte těstem. Pečte 30 minut při 180 °C.
    Nechte dort vychladnout a podávejte plátky s lískovo-kakaovým krémem. Dobrou chuť!

Hřejivý recept na chladné podzimní dny

Naše další kreativní nápady

Doručení s Colissimem

Doprava zdarma od 1 100 CZK

Bezpečná platba

Visa / Mastercard / PayPal

Osobní pozdravy

ve vaší objednávce

Pečlivá přeprava

v krásném balení

Česko (KčCZK)
chevron
Čeština
chevron