Váš košík je prázdný

Ještě jste se nezamilovali do žádné z našich lahůdek?

0 /228
Přidat
Vaše zpráva byla uložena.

Jahodový a lesní džem

Crumbling z prosa a máku s jahodami

 
Jednoduše
6

Jahodový a lesní džem

Pro velký zapékací pekáč


Na drobenku:

  • 200 g prosových vloček
  • 150 g mandlové mouky nebo
    Lísková mouka
  • 50 g máku
  • 4-5 lžic javorového sirupu
  • 4 lžíce makového oleje (alternativně
    kokosový olej)
  • 1 zralý banán
  • 1 čajová lžička mleté ​​skořice
  • 1/2 lžičky mleté ​​vanilky
  • 1 špetka soli


Na náplň:

příprava
  1. Předehřejte troubu na 160 °C. Vymažte zapékací misku (cca 25 x 17 cm) trochou kokosového oleje.
  2. Smíchejte bobule s marmeládou a citronovou šťávou a rozetřete je do zapékací misky.
  3. Na drobenku rozmačkejte banán a ručně ho smíchejte/hněťte se všemi ostatními ingrediencemi na drobenku, dokud se dobře nespojí. Drobenku rozetřete na lesní náplň.
  4. Pečte jáhlovou drobenku 25–30 minut, dokud nezezlátne a nezačne krásně vonět.
  5. Nejlépe si vychutnejte, dokud je ještě mírně teplé. V případě potřeby posypte moučkovým cukrem a podávejte s čerstvou mátou.

Recept od Leny Fuchsové , www.meinleckeresleben.com

Naše další kreativní nápady

Doručení s Colissimem

Doprava zdarma od 1 100 CZK

Bezpečná platba

Visa / Mastercard / PayPal

Osobní pozdravy

ve vaší objednávce

Pečlivá přeprava

v krásném balení

Česko (KčCZK)
chevron
Čeština
chevron