
Crumbling z prosa a máku s jahodami
Crumble
Erdbeeren
6

příprava
- Předehřejte troubu na 160 °C. Vymažte zapékací misku (cca 25 x 17 cm) trochou kokosového oleje.
- Smíchejte bobule s marmeládou a citronovou šťávou a rozetřete je do zapékací misky.
- Na drobenku rozmačkejte banán a ručně ho smíchejte/hněťte se všemi ostatními ingrediencemi na drobenku, dokud se dobře nespojí. Drobenku rozetřete na lesní náplň.
- Pečte jáhlovou drobenku 25–30 minut, dokud nezezlátne a nezačne krásně vonět.
- Nejlépe si vychutnejte, dokud je ještě mírně teplé. V případě potřeby posypte moučkovým cukrem a podávejte s čerstvou mátou.
Recept od Leny Fuchsové , www.meinleckeresleben.com