Váš košík je prázdný

Ještě jste se nezamilovali do žádné z našich lahůdek?

0 /228
Přidat
Vaše zpráva byla uložena.

Lískovo-kakaový krém - 360g

Dvojitý ořechový cheesecake s lískovo-oříškovým krémem

 
Jednoduše
6

Lískovo-kakaový krém - 360g

Pro podlahu:

  • 200 g čokoládovo-ořechových sušenek
  • 200 g rozpuštěného másla

 

Na krém:

  • 750 g přírodního smetanového sýra
  • 250 g tvarohu
  • 175 g arašídového krému Bonne Maman
  • 3 lžíce cukru
  • dužina vanilkového lusku
  • 1 balení prášku na čokoládový pudink
  • 3 vejce

 

Servírovat:

  • 120 g Bonne Maman Lískooříškový & kakaový krém
  • fíky
  • Semínka granátového jablka
  • Physalis
příprava
  1. Sušenky velmi jemně rozemlejte a smíchejte s rozpuštěným máslem, poté je pevně vtlačte do dna dortové formy o průměru 24 centimetrů a dejte vychladit do lednice.
  2. Na krém smíchejte všechny ingredience do hladka. Vyjměte základ z lednice a navrch rozetřete krém. Pečte cheesecake v předehřáté troubě na 165 °C (329 °F). Nechte přes noc vychladnout.
  3. Před podáváním potřete cheesecake lískovo-kakaovým krémem a ozdobte čerstvým ovocem.

Recept z Cooking Catrin, cookingcatrin.at

Naše další kreativní nápady

Doručení s Colissimem

Doprava zdarma od 1 100 CZK

Bezpečná platba

Visa / Mastercard / PayPal

Osobní pozdravy

ve vaší objednávce

Pečlivá přeprava

v krásném balení

Česko (KčCZK)
chevron
Čeština
chevron