Váš košík je prázdný

Ještě jste se nezamilovali do žádné z našich lahůdek?

0 /228
Přidat
Vaše zpráva byla uložena.

Kaštanový krém

Dýňové cupcakes s kaštanovým krémem

 
Jednoduše
12–14 kusů

Kaštanový krém

Dýňový koláč:

  • 2 vejce
  • 50 g medu
  • 50 g cukru
  • 75 ml rostlinného oleje, např. řepkového oleje
  • 200 g dýně, máslové nebo hokkaido
  • 140 g špaldové mouky
  • 60 g mletých mandlí
  • ½ pomeranče, bio
  • ½ lžičky mleté ​​vanilky a skořice
  • ½ balení kypřicího prášku s příchutí vinného kamene
  • 1 špetka soli

Krém:

  • 250 g mascarina
  • 200 g šlehačky
  • 1 sklenice kaštanového krému Bonne Maman
příprava
  1. Předehřejte troubu na 180 °C s horkovzduchem, vyložte plech na muffiny papírovými košíčky.
  2. Vejce, med a cukr míchejte na vysoké rychlosti asi 4 minuty.
  3. Dýni oloupejte, nastrouhejte najemno, přidejte ji a krátce promíchejte.
  4. Smíchejte olej, mouku, mandle, pomerančovou kůru, vanilku, skořici, sůl a prášek do pečiva.
  5. Jakmile je vše dobře promícháno, naplňte směs papírovými košíčky (max. do poloviny) a pečte 30 minut.
  6. Na krém vyšlehejte smetanu do tuhého sněhu. Smíchejte mascarpone s kaštanovým krémem a vmíchejte smetanu. Naneste krém na dýňové muffiny.

Recept od Leny Fuchsové – www.meinleckeresleben.at

Naše další kreativní nápady

Doručení s Colissimem

Doprava zdarma od 1 100 CZK

Bezpečná platba

Visa / Mastercard / PayPal

Osobní pozdravy

ve vaší objednávce

Pečlivá přeprava

v krásném balení

Česko (KčCZK)
chevron
Čeština
chevron