
Jarní salát z červené řepy s okurkou, uzeným pstruhem a ostružinovým dresinkem
Brombeeren
Einfach
Frühling
4

příprava
- Uvařenou řepu a okurku nakrájejte na tenké plátky.
- Ovčí sýr jemně rozdrobte.
- Uzené filety z pstruha nakrájejte na kousky velikosti sousta.
- Mandle smíchejte s trochou olivového oleje, solí a pepřem, dejte na plech a pečte v troubě při 180 °C po dobu 6–8 minut dozlatova.
- Listy špenátu omyjte a osušte.
- Všechny ingredience na salát pěkně rozložte na čtyři talíře. Posypte mandlemi a klíčky. V případě potřeby dochuťte solí a čerstvě mletým pepřem.
- Na zálivku smíchejte všechny ingredience dohromady a dobře jím pokapejte salát.
Recept od Leny Fuchsové www.meinleckeresleben.com