Jarní salát z červené řepy s okurkou, uzeným pstruhem a ostružinovým dresinkem
	- Uvařenou řepu a okurku nakrájejte na tenké plátky.
 - Ovčí sýr jemně rozdrobte.
 - Uzené filety z pstruha nakrájejte na kousky velikosti sousta.
 - Mandle smíchejte s trochou olivového oleje, solí a pepřem, dejte na plech a pečte v troubě při 180 °C po dobu 6–8 minut dozlatova.
 - Listy špenátu omyjte a osušte.
 - Všechny ingredience na salát pěkně rozložte na čtyři talíře. Posypte mandlemi a klíčky. V případě potřeby dochuťte solí a čerstvě mletým pepřem.
 - Na zálivku smíchejte všechny ingredience dohromady a dobře jím pokapejte salát.
 
Recept od Leny Fuchsové www.meinleckeresleben.com