Váš košík je prázdný

Ještě jste se nezamilovali do žádné z našich lahůdek?

0 /228
Přidat
Vaše zpráva byla uložena.

Ostružinový džem

Jarní salát z červené řepy s okurkou, uzeným pstruhem a ostružinovým dresinkem

 
Jednoduše
4

Ostružinový džem

Ingredience (pro 4 porce)

  • 3 kusy červené řepy, uvařené
  • 1 okurka
  • 200 g ovčího sýra
  • 200 g uzeného pstruha
  • Čerstvé listy špenátu
  • Pár čerstvých ostružin nebo mražených ostružin
  • 150 g celých mandlí
  • 1 lžíce olivového oleje
  • Pár klíčků
  • Sůl, pepř z mlýna

Na dresink:

  • 2 lžíceBonne Maman Ostružinový džem
  • 4 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 4 lžíce balsamikového octa
  • 1 lžička dijonské hořčice, dle chuti
  • Šťáva z půlky citronu
  • Sůl, pepř z mlýna

příprava
  1. Uvařenou řepu a okurku nakrájejte na tenké plátky.
  2. Ovčí sýr jemně rozdrobte.
  3. Uzené filety z pstruha nakrájejte na kousky velikosti sousta.
  4. Mandle smíchejte s trochou olivového oleje, solí a pepřem, dejte na plech a pečte v troubě při 180 °C po dobu 6–8 minut dozlatova.
  5. Listy špenátu omyjte a osušte.
  6. Všechny ingredience na salát pěkně rozložte na čtyři talíře. Posypte mandlemi a klíčky. V případě potřeby dochuťte solí a čerstvě mletým pepřem.
  7. Na zálivku smíchejte všechny ingredience dohromady a dobře jím pokapejte salát.

Recept od Leny Fuchsové www.meinleckeresleben.com

Naše další kreativní nápady

Doručení s Colissimem

Doprava zdarma od 1 100 CZK

Bezpečná platba

Visa / Mastercard / PayPal

Osobní pozdravy

ve vaší objednávce

Pečlivá přeprava

v krásném balení

Česko (KčCZK)
chevron
Čeština
chevron