Váš košík je prázdný

Ještě jste se nezamilovali do žádné z našich lahůdek?

0 /228
Přidat
Vaše zpráva byla uložena.

Ovocné gumové bonbóny Bonne Maman

 
Jednoduše
4

Asi na patnáct ovocných žvýkaček:

  • 225 g Bonne Maman Jahodový džem Intense
  • 2 čajové lžičky citronové šťávy
  • 4 g pektinů
  • krystalový cukr
příprava
  1. V hrnci přiveďte k varu jahodový džem Bonne Maman Intense, citronovou šťávu a pektin.
  2. Dobře promíchejte, dokud se pektin zcela nezapracuje.
  3. Směs vařte na mírném ohni 45 minut, dokud nedosáhne 108 °C (222 °F). Bez tohoto kroku gumové bonbóny uvolní vodu a požadované konzistence nebude dosaženo.
  4. Směs nalijte do formy, nechte vychladnout a nechte alespoň 24 hodin odpočinout v lednici.
  5. Vyjměte ovocné želé karamely z formy a obalte je v krystalovém cukru.
  6. Ovocné gumové bonbóny můžete skladovat na pečicím papíru v plechovce až dva měsíce nebo v mrazáku několik měsíců.

Naše další kreativní nápady

Doručení s Colissimem

Doprava zdarma od 1 100 CZK

Bezpečná platba

Visa / Mastercard / PayPal

Osobní pozdravy

ve vaší objednávce

Pečlivá přeprava

v krásném balení

Česko (KčCZK)
chevron
Čeština
chevron