Váš košík je prázdný

Ještě jste se nezamilovali do žádné z našich lahůdek?

0 /228
Přidat
Vaše zpráva byla uložena.

Lískovo-oříškový nugátový krém + krásný nůž Bonne Maman

147,00 Kč

Pavlova s ​​lískovo-kakaovým krémem

 
Střední

Lískovo-oříškový nugátový krém + krásný nůž Bonne Maman

147,00 Kč
  • 180 g bílkovin
  • 250 g cukru
  • 1 špetka kypřicího prášku s příchutí vinného kamene
  • 1 čajová lžička octa
  • 15 g kukuřičného škrobu
  • Bonne Maman Lískooříškový & Kakaový krém
  • Čerstvé bobule
  • 250 ml šlehačky
  • 1 lžička instantního espressa
příprava
  1. Bílky, prášek do pečiva a cukr šlehejte v teplé vodní lázni, dokud se všechny krystalky cukru nerozpustí.
  2. Pak směs bílků šlehejte v kuchyňském robotu asi 5 minut.
  3. Nakonec přidejte ocet a kukuřičný škrob a znovu krátce prošlehejte.
  4. Pomocí stěrky rozetřete pusinky na plech a vydlabejte střed.
  5. Pečte při 150 °C po dobu 15 minut, poté snižte teplotu trouby na 120 °C a pečte 1 1/2 hodiny. Nechte pusinky zcela vychladnout ve vypnuté troubě.
  6. Vnitřek vychladlé Pavlovy potřete lískovo-kakaovým krémem.
  7. Smetanu vyšlehejte s práškem k espressu do krémové konzistence a vlijte do Pavlovy.
  8. Nakonec vše ozdobte čerstvým ovocem a dobrou chuť.

Recept z die Nascherei, www.die-nascherei.at

Naše další kreativní nápady

Doručení s Colissimem

Doprava zdarma od 1 100 CZK

Bezpečná platba

Visa / Mastercard / PayPal

Osobní pozdravy

ve vaší objednávce

Pečlivá přeprava

v krásném balení

Česko (KčCZK)
chevron
Čeština
chevron