Váš košík je prázdný

Ještě jste se nezamilovali do žádné z našich lahůdek?

0 /228
Přidat
Vaše zpráva byla uložena.

Rybízovo-malinové želé

147,00 Kč

Rybízové ​​želé koblihy

 
Střední
12 koblih
Příprava 10 min Doba pečení 10 min

Rybízovo-malinové želé

147,00 Kč
  • 500 g mouky
  • 20 g pekařského droždí
  • 2 balíčky vanilkového cukru
  • 1 špetka soli
  • 60 g měkkého másla
  • 2 vejce
  • 250 ml mléka
  • Malé sklenice želé z černého rybízu od Bonne Maman
příprava
  1. V míse smíchejte mouku, drcený prášek do pečiva, cukr, vanilku a sůl.
  2. Pak za stálého míchání přidávejte rozšlehaná vejce, mléko a změklé máslo, dokud nevznikne dobře promíchané těsto. (Pokud používáte kuchyňský robot, použijte nástavec s nožem nebo hákem.)
  3. Nechte těsto kynout při pokojové teplotě asi 1 hodinu.
  4. Po této přestávce těsto znovu prohněťte a poté ho přendejte na pomoučenou pracovní plochu o tloušťce asi 1 cm. Poté pomocí vykrajovátka vykrojte kolečka o šířce asi 6 cm diagonálně a položte je na pomoučený plech. Nechte je dalších 45 minut odpočinout při normální teplotě.
  5. Rozehřejte olej na smažení a jakmile se rozpálí, vložte do něj kolečka těsta. Rychle nabudou a zhnědnou. Jakmile získají pěknou, rovnoměrnou barvu, vyjměte je z oleje a položte je na savý povrch (např. kuchyňskou utěrku). Nechte koblihy vychladnout, než je ozdobíte rybízovým džemem Bonne Maman a posypete moučkovým cukrem.
  6. Ať už se podávají vlažné nebo studené, tyto koblihy jsou lahodnou pochoutkou.

Naše další kreativní nápady

Doručení s Colissimem

Doprava zdarma od 1 100 CZK

Bezpečná platba

Visa / Mastercard / PayPal

Osobní pozdravy

ve vaší objednávce

Pečlivá přeprava

v krásném balení

Česko (KčCZK)
chevron
Čeština
chevron