Váš košík je prázdný

Ještě jste se nezamilovali do žádné z našich lahůdek?

0 /228
Přidat
Vaše zpráva byla uložena.

Slavnostní makronky s malinovou marmeládou

 
Obtížný
16 makronek
Příprava 1 hodina 30 min Doba pečení 12 min
  • 2 sklenice jemně scezeného malinového džemu Bonne Maman® (na makronky a náplň)
  • 2 bílky
  • 150 g moučkového cukru
  • 85 g mletých mandlí
  • 20 g cukru
  • Přírodní barvy dle vašeho výběru (na makronky a náplň)
  • 80 g mascarpone
  • 25 cl šlehačky
  • 15 g moučkového cukru
  • 1 vanilkový lusk
  • 20 lístků čerstvé verbeny
příprava
  1. Vložte plech do trouby vyhřáté na 140 °C. Smíchejte moučkový cukr a mleté ​​mandle a poté sceďte přes síto, aby vznikla jemná, homogenní směs.
  2. Z bílků vyšlehejte tuhý sníh a gumovou stěrkou je opatrně vmíchejte do směsi cukru a mandlí. Přidejte přírodní barvivo. Pomocí zdobicího sáčku vytvarujte na rozpálený plech kulaté makronky o průměru přibližně 4 cm. Nechte je asi 10 minut odpočinout a poté pečte v troubě při 140 °C po dobu 12 minut. Vyjměte z trouby a nechte vychladnout.
  3. Dále si připravte náplň. Nasekejte listy verbeny a přidejte je do šlehačky. Nechte alespoň 1 hodinu odležet v lednici.
  4. Smíchejte mascarpone, moučkový cukr a vanilková semínka. Prosejte šlehačku s verbenou a šlehejte ji do tuhého šupina. Obě směsi jemně smíchejte gumovou stěrkou. Pomocí zdobicího sáčku ozdobte vnitřek makronek vrstvou malinové marmelády Bonne Maman a vrstvou směsi mascarpone. Každou polovinu spojte k sobě a vytvořte makronku.

Fotografický kredit: Bonne Maman / Chloë Sommelet & Raphael Dhondt

Naše další kreativní nápady

Doručení s Colissimem

Doprava zdarma od 1 100 CZK

Bezpečná platba

Visa / Mastercard / PayPal

Osobní pozdravy

ve vaší objednávce

Pečlivá přeprava

v krásném balení

Česko (KčCZK)
chevron
Čeština
chevron