Váš košík je prázdný

Ještě jste se nezamilovali do žádné z našich lahůdek?

0 /228
Přidat
Vaše zpráva byla uložena.

Borůvkovo-rybízový džem

Špitzbuben s borůvkovou a rybízovou marmeládou

 
Jednoduše

Borůvkovo-rybízový džem

  • 150 g másla
  • 75 g moučkového cukru
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 1 vejce
  • 270 g mouky
  • 1 špetka soli
  • Borůvkovo-rybízový džem
příprava
  1. Všechny ingredience rychle prohněťte rukama, dokud nevznikne hladké těsto.
  2. Vytvarujte do koule, zabalte ji do potravinářské fólie a nechte asi 30 minut odpočinout v lednici.
  3. Předehřejte troubu s ventilátorem na 170 stupňů.
  4. Těsto rozválejte na pomoučeném povrchu na tenký plát a vykrajujte z něj požadovaný tvar pomocí vykrajovátek. Uprostřed jedné poloviny sušenek udělejte další otvor – ty budou sloužit jako víčka na špicbubeny.
  5. Sušenky dejte na plech vyložený pečicím papírem a pečte při 170 stupních Celsia asi 10 minut, dokud sušenky nezískají zlatožlutou barvu.
  6. Nechte sušenky vychladnout.
  7. Víčka posypte moučkovým cukrem, na jednu stranu sušenek bez dírky potřete borůvkovo-rybízovou marmeládou a přiklopte víčkem.

Recept z pořadu Come Cook with Eli – comecookwitheli.com

Naše další kreativní nápady

Doručení s Colissimem

Doprava zdarma od 1 100 CZK

Bezpečná platba

Visa / Mastercard / PayPal

Osobní pozdravy

ve vaší objednávce

Pečlivá přeprava

v krásném balení

Česko (KčCZK)
chevron
Čeština
chevron