
Sušenky Sablés ve tvaru srdce

- Máslo a cukr vyšlehejte do krémové konzistence. Poté vmíchejte sůl, vejce a nakonec mouku.
- Z těsta vytvarujte kouli, zabalte ji do potravinářské fólie a nechte alespoň 30 minut odpočinout v lednici.
- Z těsta vytvarujte asi 20 malých kuliček. Dlaní je lehce zploštěte a prsty do středu vtlačte tvar srdce.
- Potřete sušenky žloutkem (dle chuti) a do prohlubní ve tvaru srdce naplňte jahodovou marmeládou Bonne Maman .
- Pečte v předehřáté troubě na 180 °C asi 12 minut dozlatova.
Tip: Tyto sladké sušenky Sablé ve tvaru srdce jsou ideální pro zvláštní příležitosti nebo jen tak ke kávě – a samozřejmě nejlépe chutnají s ovocnou marmeládou Bonne Maman !