Váš košík je prázdný

Ještě jste se nezamilovali do žádné z našich lahůdek?

0 /228
Přidat
Vaše zpráva byla uložena.

Lískovo-kakaový krém - 360g

Světlá a tmavá čokoládová pěna s lískovo-kakaovým krémem

 
Jednoduše
4

Lískovo-kakaový krém - 360g

Na čokoládovou pěnu

  • 200 g smetany
  • 65 g hořké čokolády
  • 100 g Bonne Maman Lískooříškový & kakaový krém

 

Na mascarpone krém

  • 200 g smetany
  • 200 g mascarpone
  • 100 g bílé čokolády
  • 3 lžičky mleté ​​želatiny
  • Trochu studené vody
  • Bobule dle vašeho výběru (jahody, borůvky, maliny atd.)
  • Pečení kakaa

příprava
  1. Jemně nasekejte hořkou čokoládu a přiveďte smetanu k varu. V míse smíchejte lískovo-kakaový krém Bonne Maman a čokoládu a přelijte přes smetanu. Míchejte do krémové konzistence, poté přikryjte a nechte asi 60 minut vychladit. Poté mixérem vyšlehejte smetanu do nadýchané konzistence.
  2. Na mascarpone krém smíchejte tři čajové lžičky mleté ​​želatiny s asi třemi lžícemi studené vody a nechte pár minut nabobtnat. Bílou čokoládu najemno nasekejte a smetanu přiveďte k varu. Do smetany přidejte želatinu a důkladně promíchejte tyčovým mixérem, abyste odstranili hrudky. Teplou smetanu nalijte na čokoládu a šlehejte do hladka. Přikryjte a dejte do lednice asi na 60 minut.
  3. Připravte si čtyři sklenice a naplňte je asi do poloviny kakaovou pěnou z tmavých lískových oříšků. Navrch naskládejte čerstvé lesní plody a přelijte je krémem z mascarpone. Před podáváním posypte kakaovým práškem a dle chuti ozdobte lesními plody nebo čerstvou mátou.

Recept z pořadu Come Cook with Eli – comecookwitheli.com

Naše další kreativní nápady

Doručení s Colissimem

Doprava zdarma od 1 100 CZK

Bezpečná platba

Visa / Mastercard / PayPal

Osobní pozdravy

ve vaší objednávce

Pečlivá přeprava

v krásném balení

Česko (KčCZK)
chevron
Čeština
chevron