Váš košík je prázdný

Ještě jste se nezamilovali do žádné z našich lahůdek?

0 /228
Přidat
Vaše zpráva byla uložena.

Lískovo-oříškový nugátový krém + krásný nůž Bonne Maman

147,00 Kč

Tartletky s lískovo-kakaovým krémem

 
Střední
Příprava 1 hodina a 30 minut Doba pečení 15 minut

Lískovo-oříškový nugátový krém + krásný nůž Bonne Maman

147,00 Kč

Ingredience na těsto na kakaový koláč

  • 160 g mouky
  • 70 g moučkového cukru
  • 20 g mletých lískových ořechů
  • 100 g másla (pokojové teploty)
  • 1 vejce
  • 20 g kakaového prášku (bez cukru)
  • 1 špetka soli

Ingredience na ganache s lískooříškovým a kakaovým krémem Bonne Maman

  • 300 ml šlehačky
  • 2 žloutky
  • 60 g Bonne Maman oříškový kakaový krém
  • 70 g hořké čokolády

Pro dekoraci

  • Čokoládová poleva
  • Kakaový prášek
  • Mleté karamelizované lískové ořechy
příprava
  1. V míse smíchejte mouku, moučkový cukr, kakaový prášek, mleté ​​lískové ořechy a sůl. Přidejte změklé máslo a vejce. Míchejte, dokud těsto nebude hladké. Nechte ho 1 hodinu odpočinout v lednici.
  2. Těsto rozválejte mezi dvěma listy pečicího papíru. Dejte na dalších 30 minut do lednice. Připravte korpusy a propíchejte je vidličkou. Pečte 15 minut při 160 °C.
  3. Dejte Lískovo-kakaový krém a hořkou čokoládu. V jiné misce přidejte dva žloutky. Přiveďte šlehačku k varu. Část z ní nalijte na žloutky. Dobře promíchejte a vlijte zbytek šlehačky.
  4. Šlehačku zahřejte, aby trochu zhoustla. Teplou směs nalijte na čokoládu a Lískovo-kakaový krém. Míchejte, dokud ganache nebude hladká.
  5. Nalijte ganache na dortové vrstvy a dejte na 1 hodinu do lednice.
  6. Ozdobte kulatými kousky čokolády, kakaovým práškem a mletými karamelizovanými lískovými oříšky.

Naše další kreativní nápady

Doručení s Colissimem

Doprava zdarma od 1 100 CZK

Bezpečná platba

Visa / Mastercard / PayPal

Osobní pozdravy

ve vaší objednávce

Pečlivá přeprava

v krásném balení

Česko (KčCZK)
chevron
Čeština
chevron