
Velikonoční cukroví s lískovo-kakaovým krémem
Haselnuss
ostern
Osterrezepte
Příprava 45 minut Doba pečení 10 minut

příprava
- Těsto vyjměte z lednice asi deset minut před dalším zpracováním. Mezitím si předehřejte troubu na 180 °C. Vykrajujte sušenky pomocí vykrajovátka nebo kartonové šablony.
- Tip: Chcete-li sušenkám dát tvar vajíček a zajíčků, můžete použít jednotlivé vykrajovátka na sušenky nebo si nakreslit šablonu na kus kartonu, která vám po vykrojení sušenek poslouží jako základ.
- Sušenky opatrně položte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 10 minut, poté nechte každou sušenku 20 minut vychladnout a poté ji potřete krémem Bonne Maman s lískovými oříšky a kakaem.
- Před podáváním každou sušenku zavřete.